fbpx

Bomvol portfolio voor makelaars

Een boek voor de marketing van makelaars? Elke makelaar streeft naar een continue stroom van nieuwe objecten, maar hoe realiseer je dat? Daar denkt iedere makelaar over na. Het ebook ‘Een bomvol portfolio voor makelaars: online marketingdominantie’, geschreven door marketeer Hans Breuker, geeft makelaars de sleutel voor online succes. Het boek is een handleiding die iedere makelaar een praktische strategie biedt om een bomvol portfolio te krijgen.

“Ik kwam erachter dat er geen praktische boeken zijn voor makelaars die willen groeien. Een aantal makelaars waar wij voor werken, weten niet waar ze hun volgende object vandaan moeten halen, dus bedacht ik een praktische strategie. We maken gebruik van de modernste digitale technieken. We merken dat er daadwerkelijk veel behoefte aan is. Het ebook is ontzettend veel gedownload.”

Hans Breuker
makelaar marketing boek
Ebook Bomvol portfolio voor makelaars

In het ebook worden makelaars in een aantal stappen meegenomen in het proces om online een sales funnel in te richten zodat je kwalitatieve aanvragen kunt realiseren. Het boek zorgt ervoor dat makelaars op weg worden geholpen naar een consistente strategie. Het is een unieke marketing strategie die nog geen andere makelaardij gebruikt.

Het ebook is te koop voor € 9.95 op boeken bestellen, maar het is nu ook tijdelijk gratis te downloaden op de website van De Relatiemarketeers. Een essentieel ebook voor iedere makelaar die wilt groeien.

Over De Relatiemarketeers

De Relatiemarketeers is een marketingbureau, gevestigd in Amstelveen. Het bureau is gespecialiseerd in het maken van creatieve content voor zzp’ers en mkb’s. Met vijf man op kantoor maken ze content voor Facebook, websites, Instagram, Linkedin en e-mail nieuwsbrieven. Het bedrijf werkt voor veel makelaars, restaurants en andere diverse bedrijven. Voor meer informatie kunt u de website bezoeken of bellen naar 020 261 94 05.

Share on facebook
Delen
Share on twitter
Delen
Share on linkedin
Delen
Share on email
Delen
Share on whatsapp
Delen
Scroll naar top