fbpx

Conex Holland en De Relatiemarketeers

Al 90 jaar is de firma Conex Holland goed voor hoge kwaliteit gereedschappen en producten voor de elektrotechnische branche. Ze zijn een een begrip in de markt op het gebied van lasdoppen en lasklemmen en veel andere kwaliteitsmateriaal. Sinds enkele jaren runnen Igor en Maurice het schip en knalt de ambitie ervan af. Dat treft, want ook De Relatiemarketeers is een ambitieus marketingbureau. 

Advertentie lasklemmen Conex Holland
Advertentie lasklemmen Conex Holland

Conex Holland maakt allerlei producten maar ze staan bekend vanwege de exceptioneel goede lasklemmen. Het assortiment bevat ook allerlei verbindingstechnieken, mantelbuizen, tapes, brandwerend materiaal en veel meer. Met honderden artikelen, Nederlands design weten ze talloze professionals aan zich te binden. 

Conex advertentie

De Relatiemarketeers en Conex Holland

Beide organisaties voelen elkaar goed aan. Marketing is een belangrijk onderdeel van de groeistrategie. Waar wil je over één jaar staan? En over 5 jaar? Die strategie is ingezet. En daar zijn wij als marketingpartner nauw bij betrokken. 

De Relatiemarketeers adviseert op strategisch niveau en hands on op microniveau. De Relatiemarketeers is verantwoordelijk voor advertenties en de begeleiding en we maken elke maand een mooie nieuwsbrief.  

Online advertenties

Conex Holland doet zijn best om verbonden te zijn met de gebruikers van hun producten. Op iedere verpakking staat een QR code die de gebruiker kan scannen om een prijs te winnen of meer informatie over het product in te winnen.

Dan wil je met retargeting onder de ogen blijven komen (top of mind awareness). Daarvoor ontwikkelden we een serie (geanimeerde) advertenties die daarvoor zorgen. Een belangrijk onderdeel van retargeting is het monitoren van de frequentie. Wij blijven strak de regie houden zodat de doelgroep niet geïrriteerd wordt.

Échte verbinding

Conex wil graag de verbinding aangaan met de gebruiker. Een mooi voorbeeld van een merk dat niet vanuit ivoren toren kijkt naar ‘de markt’ maar echt met de eindgebruiker meedenkt en open staat voor communicatie. Een goed voorbeeld is dat ze via Whatsapp bereikbaar zijn voor iedereen. Met foto’s en filmpjes kan de doelgroep vragen stellen. Dát zijn nog eens korte (verbindings)lijnen. 

Nieuwsbrief samenwerking

Met een strakke contentkalender zorgen we voor heldere afspraken rond de nieuwsbrief. Met een uitgelicht product, nieuwtjes, aanbiedingen en ‘persoonlijke’ informatie informeren en enthousiasmeren we de doelgroep. En dat werkt! Want met gemiddelde open rates van boven de 40% outperformen we de markt.

De nieuwsbrief is strak en volledig in de huisstijl bekijk:

Nieuwsbrief Conex Holland
Nieuwsbrief Conex Holland

Over De Relatiemarketeers

De Relatiemarketeers werkt voor MKB ondernemingen met ambitie. Het plan staat centraal, wie krijgt wat, wanneer te zien. Een strakke marketingkalender zorgt voor veel rust in de organisatie en actie op de werkvloer. 

We maken content, houden social media bij, maken advertenties, nieuwsbrieven, visuals en het marketingplan zodat jij je kunt focussen op je doelen. 

Wil jij ook rust in je hoofd en wil je dat je marketingcommunicatie goed geregeld wordt?

Neem dan contact met ons op.

Share on facebook
Delen
Share on twitter
Delen
Share on linkedin
Delen
Share on email
Delen
Share on whatsapp
Delen
Scroll naar top