fbpx

Diensten

Altijd een goed idee voor jouw marketing.

Jouw probleem is niet dat je product slecht is. Maar dat niemand je kent. Wil je twee keer meer deals? Meer verkopen? Dan moet je bekender worden.  

Wil jij top of mind zijn bij je doelgroep? Wij regelen het zodat jij kan doen waar jij goed in bent: ondernemen. 

Of dat nu elke twee weken een messcherp LinkedIn bericht is uit jouw naam, een wekelijkse engaging Facebookpost, Social media advertenties, nummer 1 in Google of een e-mail die écht gelezen wordt. 

Boek snel een sparsessie om te bepalen of we bij elkaar passen. 

Marketingstrategie

Geen dikke boekwerken, we werken voor zzp’ers en MKB. Dat vinden we het leukst. Dat betekent dat we kijken naar de essentie; ben je de leukste, de beste, snelste of de goedkoopste? En wat onderscheid je? Gezelligheid? No-nonsense?

Daar koppelen we een tone of voice aan en indien nodig een visuele identiteit. Als die creatieve boodschap geformuleerd is, laten we jou zien waar de doelgroep is. YouTube, Social Media, Linkedin, Google of email. Maar het liefs allemaal natuurlijk.

“Zonder creatieve strategie rij je blind naar een bestemming.”

Profiel blogs

Je wilt altijd top of mind zijn bij je doelgroep. Een goede contentstrategie is daarin erg belangrijk.We maken relevante en interessante content voor jouw doelgroep. Online interviews met interessante ondernemers, directeuren, culturele instellingen, enz.

Op die manier plaats je jezelf boven je concurrenten. Je creëert meer naamsbekendheid en hebt een constante stroom aan content, want er zijn genoeg personen in jouw omgeving om te interviewen.

Je hebt een gigantisch bereik, omdat de geïnterviewde ook vaak het interview op zijn of haar eigen sociale kanalen deelt en wordt daardoor ook weer beter gevonden en je trekt nieuwe klanten aan.

“Niemand doet dit. Eén van mijn weinige écht intelligente ideeën 😉 ”

Facebook & Instagram 

Consistent leuke, interactieve berichten rechtstreeks naar je doelgroep, mét advertentiebudget. 

Facebook en Instagram zijn  belangrijke media waarop je regelmatig iets van je moet laten horen om top of mind te blijven en meer bekendheid te genereren.

De posts gebruiken we als advertenties, want organisch bereik is helaas zo goed als overleden. We bedenken samen de inhoud en de rest kan je aan ons overlaten. Advertenties zijn een garantie voor meer succes.

“Je kan alles wat je wilt aan iedereen die je wilt laten zien voor het budget dat jij wilt. Mooier kan niet.”

YouTube advertenties

Wie kijkt er geen filmpjes op YouTube? YouTube is van Google. Alles wat jij zoekt op Google kan je daarna laten zien op YouTube. De ‘pre-roll’ advertenties op YouTube zijn een ongekende goudmijn.

Wij maken creatieve advertenties die we optimaliseren voor de meeste ‘oogbollen’.

“Je kunt zelfs altijd vóór de filmpjes van je concurrent adverteren…”

E-mail nieuwsbrieven

Welke content zet je in een e-mail? Hoe zorg je ervoor dat je doelgroep de e-mail daadwerkelijk leest. Een creatieve insteek is essentieel.

Beeld je eens in: iedere maand een leuke en creatieve boodschap naar al je relaties. Hoe heerlijk ontspannen is dat? 

Wij nemen alles uit handen nemen. Jij hoeft alleen maar je telefoon op te nemen. We bedenken samen welke onderwerpen leuk zijn voor in je nieuwsbrief, schrijven de content, maken de nieuwsbrief op en houden vervolgens bij wie jouw nieuwsbrief opent. 

“Elke maand een bericht rechtstreeks bij je doelgroep in de inbox, nog steeds krachtig.”

Gevonden worden in Google

Het schrijven van blogs is belangrijk om online gevonden te worden.

En natuurlijk om nieuwe content te creëren voor op je social media kanalen en website. 

Je laat je kennis zien en bouwt autoriteit op. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Het schrijven van een goede blog vraagt om kennis en ervaring. Dit kunnen wij voor je doen. Interessante blogs met elke keer een verrassende invalshoek die online zorgen voor nieuwe klanten. 

“SEO is noodzakelijk kwaad, maar onze blogs zijn tenminste creatief en werken ook aan je branding.”

Sparsessie

Wie wil je bereiken? Wat zijn je doelen? Samen bepalen we welke creatieve ‘paraplu’ we in gaan zetten om jouw boodschap aan de juiste doelgroep te tonen zodat het opdrachten en verkopen gaat regenen.

Scroll naar top