fbpx

Linkedin leads

Share on facebook
Delen
Share on twitter
Delen
Share on linkedin
Delen
Share on email
Delen
Share on whatsapp
Delen

LinkedIn is verantwoordelijk voor 97% van de door social media gegenereerde leads..

November 2019, Linkedin is booming, met 75% penetratie in de beroepsbevolking en 550.000 dagelijkse gebruikers is het absoluut nummer 1 platform voor marketingcommunicatie. Sinds Microsoft in 2016 Linkedin kocht voor 23 miljard is Linkedin gegroeid van kaartenbak naar sociaal platform met superinteressante manier voor lead generatie, verkoop en natuurlijk (mijn stokpaardje) relatiemarketing.

80% van de leads worden via Linkedin gegenereerd en Linkedin is verantwoordelijk voor 97% van de door social media gegenereerde leads.

Maar de populariteit kent natuurlijk een keerzijde, er wordt extreem veel gepost. Veelal redelijk slecht in mijn opinie. Ik schreef al eerder dat je je Linkedin posts moest benaderen als een dure advertentie, met andere woorden; besteed er tijd, aandacht en geld aan.

Linkedin leads visuele huisstijl

Je wilt top of mind zijn bij je klanten en je prospects. Dat doe je door een herkenbare social media huisstijl te ontwikkelen. Je draagt bij aan die herkenbaarheid. Of men je post nu leest of niet… Je bent weer even zichtbaar.

Linkedin Leads
Linkedin Leads

Stand out

Bovendien doet niemand dat nu consequent (behalve ik en mijn klanten natuurlijk;-) ). En het werkt, met geregeld posts van richting de 10.000 views is deze manier van communiceren een belangrijk onderdeel van je communicatie. Sterker, ik weet bijna zeker dat het je enige manier van communiceren is.

Voorbeeld Linkedin Huisstijl voor Vorsen

Prijs

Wij ontwikkelen al een social media huisstijl vanaf € 795.

We beheren Linkedin content voor € 150 per bericht. We interviewen jou, maken daar een goed bericht van en maken dan ook de afbeelding (in de nieuwe huisstijl).

Lekker toch? Alleen maar je telefoon opnemen en de beste Linkedincontent plaatsen van het noordelijk halfrond.

Stuur een mailtje naar hans@derelatiemarketeers.nl of bel naar 020 261 94 05

Voorbeeld Linkedin huisstijl voor Beyond Energy
Share on facebook
Delen
Share on twitter
Delen
Share on linkedin
Delen
Share on email
Delen
Share on whatsapp
Delen
Scroll naar top