fbpx

PINTEREST! 

Maarten Bierman in De Relatiemarketeers podcast over Pinterest marketing!

Natuurlijk weet ik veel van email marketing, social media, SEO en opvallende content creatie. Och wat weet ik veel 😉

Maar. Wat weet ik van Pinterest… Om heel eerlijk te zijn. Niet heel veel. En dus heb ik Pinterest expert Maarten Bierman van Pinfluencers  uitgenodigd om eens lekker te ouwehoeren over Pinterest en natuurlijk ook gelijk al mijn creatieve ideeën aan hem op te dringen en te kijken wat er mogelijk is.

Wist je bijvoorbeeld dat de eerste resultaten bij ‘kerst inspiratie’ pinterest borden van particulieren zijn?!

Wacht even! Dat is niet. Normaal. Daar ligt oneindig veel potentie. 

Want zo werkt het nu eenmaal in mijn hoofd, Maarten bespreekt de mogelijkheden en ik wil dan meteen weten: hoe dan? Wat zijn de concrete mogelijkheden voor ZZP-ers en kleinbedrijf voor Pinterest. Wat zijn goede businesscases? Zitten er echt alleen maar vrouwen op Pinterest en hoe zoekt de consument op Pinterest?

We behandelen het allemaal. En natuurlijk gooi ik een aantal ideeën op, ideaal voor merken en bedrijven met producten die zich richten op consumenten. Ik heb veel concrete ideeën voor retail, en blijf doorzeuren over een concreet voorbeeld. Praktische tips voor bedrijven die zich creatief willen profileren op Pinterest.

Zie onderstaande link naar alle luisterplatformen zoals Apple podcast:

https://anchor.fm/relatiemarketing-podcast-door-hans-breuker
Share on facebook
Delen
Share on twitter
Delen
Share on linkedin
Delen
Share on email
Delen
Share on whatsapp
Delen
Scroll naar top