fbpx

Barendrecht is gelegen in een gebied dat regelmatig met dijkdoorbraken te maken had voordat het gebied definitief werd ingedijkt. De oudste vermelding van Barendrecht stamt al uit de 13e eeuw. Oost-Barendrecht, West-Barendrecht en Carnisse werden verschillende malen gesplitst en weer herenigd tot een gemeente, de laatste maal in 1836, tot de gemeente Barendrecht.

Waar de meeste Nederlandse gemeentes bestaan uit een aantal verschillende kernen, kan in Barendrecht nog maar gesproken worden van één woonplaats met 23 wijken. Mede door de nieuwe wijk Carnisselande die vanaf 1997 gebouwd werd met 7600 nieuwe woningen, is het aantal inwoners sterk gestegen in de afgelopen decennia, naar bijna 49.000. 

Wellicht door de vele faciliteiten voor openbaar vervoer, en met een bundeling van wel negen sporen die door de gemeente lopen, is Barendrecht vooral in trek bij jongere gezinnen met kinderen. Buiten het oude dorp Barendrecht, de Smitshoek, behoren ook de voormalige buurtschappen Carnisse, Barendrechtse Veer, Koedood, Middeldijk en Noldijk tot de gemeente. Samen zijn deze goed voor ruim 19.000 woningen, waarvan 70% koopwoningen zijn. Veel competitie dus voor de makelaars van Barendrecht.

Rol van de Relatiemarketeers

De Relatiemarketeers beperkt zich tot één makelaar per plaats. Ons doel is ons te wijden aan één partij zodat we samen werken aan de nummer één positie. Marketing doe je samen, voor optimale zichtbaarheid, top posities in Google, en een constante stroom van nieuwe woningen in je portfolio.

“Het is prettig werken met De Relatiemarketeers want ik weet vooraf waar ik aan toe ben. Ik weet wanneer de Facebook berichten worden geplaatst en dat we elke maand berichten schrijven voor Google waardoor we hoger in de zoekresultaten komen.”

Marketing voor makelaars in Barendrecht gaat net als marketing voor andere makelaars. Als je zichtbaar wilt zijn in je gemeente moet je betrokken zijn bij de marketing van je bedrijf. Hier is niet altijd genoeg tijd voor, en tenslotte is het niet waar je bedrijf om draait. Het is dan ook slim om een deel van je marketing uit te besteden. Samen worden we dan de nummer één makelaar in Barendrecht.

In Barendrecht zijn de volgende makelaars actief:

Ooms Makelaars Barendrecht B.V.Van Gelder agrarisch & landelijk vastgoed
Delta NVM MakelaarsMakelaarsland
Markant NVM MakelaarsGreveling Makelaardij & Taxaties
Toussaint + van Wijk BarendrechtWoonvisie NVM Makelaars
Huijgen MakelaardijZomerhof Muys
Kuijt MakelaardijVan der Giessen & Van Herk Makelaardij
Moerkerken Van der Mark MakelaarsSchildtvoorde

Een ouderwetse flyer op z’n tijd is een goed idee; een leuke informerende brochure die een hoge houdbaarheidsfactor heeft, heeft absolute waarde in de marketingmix. Maar ook out of the box ideeën zoals een nieuw soort opvallend bord in de tuin, of een jaarlijks persbericht naar de lokale media over de huizenprijzen per wijk. Dit zijn interessante manieren om in de kijker te blijven. Als makelaar kun je je gedragen als ‘de burgemeester’ van de gemeente. PR technisch dan. Door op een slimme manier om te gaan met actuele informatie kun je maximale positieve zichtbaarheid creëren en daarmee de nummer één makelaar van Barendrecht worden. 

Makelaar marketing

Portfolio voor makelaars

Wil jij nog meer marketing tips voor makelaars in Barendrecht en daarmee de meest succesvolle makelaar zijn in Barendrecht?

Makelaar marketing

Makelaar marketing Barendrecht

De Relatiemarketeers, altijd een goed idee. Makelaar marketing in Barendrecht?

De Relatiemarketeers maakt het mogelijk.

Boek een 10 minuten zoomcall in voor een goed idee.

Share on facebook
Delen
Share on twitter
Delen
Share on linkedin
Delen
Share on email
Delen
Share on whatsapp
Delen
Scroll naar top