fbpx

Goeree-Overflakkee bestond vroeger uit verschillende kleinere eilanden. Deze werden door inpolderen, afdammen, overstromingen en stormvloeden tot het huidige eiland gevormd. De naam Goeree komt oorspronkelijk van het dorp wat nu Goedereede heet, oftewel ‘goede haven’. De dorpskern ligt nu echter niet meer direct aan het water.

Goeree-Overflakkee

De gemeente bestaat dan ook niet, zoals vele anderen in Nederland, uit een grotere kern en daaromliggende dorpen. In plaats daarvan heeft Goeree-Overflakkee 14 woonplaatsen met inwoneraantallen tussen de 1000 en 7000. De twee grootste daarvan, Middelharnis en Sommelsdijk, zijn in elkaar gegroeid tot een uniek tweelingdorp. 

De veertien woonplaatsen tezamen bevatten toch ruim 50.000 inwoners. De verschillende makelaars in Goeree Overflakkee hebben dan ook genoeg te doen op het eiland met meer dan 21.000 woningen, waarvan het overgrote gedeelte eensgezinswoningen zijn, procentueel veel meer dan in de rest van Nederland.

Rol de Relatiemarketeers

De Relatiemarketeers beperkt zich tot één makelaar per plaats. Ons doel is ons te wijden aan één partij zodat we samen werken aan de nummer één positie. Marketing doe je samen, voor optimale zichtbaarheid, top posities in Google, en een constante stroom van nieuwe woningen in je portfolio.

“Het is prettig werken met De Relatiemarketeers want ik weet vooraf waar ik aan toe ben. Ik weet wanneer de Facebook berichten worden geplaatst en dat we elke maand berichten schrijven voor Google waardoor we hoger in de zoekresultaten komen.”

Marketing voor makelaars in Goeree-Overflakkee gaat net als marketing voor andere makelaars. Als je zichtbaar wilt zijn in je gemeente moet je betrokken zijn bij de marketing van je bedrijf. Hier is niet altijd genoeg tijd voor, en tenslotte is het niet waar je bedrijf om draait. Het is dan ook slim om een deel van je marketing uit te besteden. Samen worden we dan de nummer één makelaar in Goeree-Overflakkee.

In Goeree-Overflakkee zijn de volgende makelaars actief:

Van Rossum MakelaardijTaco Verbeek Makelaardij
Struijk & Struijk MakelaardijMakelaarsland
Tanis & Akershoek MakelaardijDelta NVM Makelaars
Van Rossum MakelaardijDe Zeeuw Makelaardij
Tanis & Akershoek MakelaardijBaas Makelaardij
Kolpa van der HoekOoms Makelaars Hellevoetsluis B.V.
Makelaar1 InternetmakelaarSinke Komejan Makelaars

Een ouderwetse flyer op z’n tijd is een goed idee; een leuke informerende brochure die een hoge houdbaarheidsfactor heeft, heeft absolute waarde in de marketingmix. Maar ook out of the box ideeën zoals een nieuw soort opvallend bord in de tuin, of een jaarlijks persbericht naar de lokale media over de huizenprijzen per wijk. Dit zijn interessante manieren om in de kijker te blijven. Als makelaar kun je je gedragen als ‘de burgemeester’ van de gemeente. PR technisch dan. Door op een slimme manier om te gaan met actuele informatie kun je maximale positieve zichtbaarheid creëren en daarmee de nummer één makelaar van Goeree-Overflakkee worden. 

Makelaar marketing

Portfolio voor makelaars

Wil jij nog meer marketing tips voor makelaars in Goeree-Overflakkee en daarmee de meest succesvolle makelaar zijn in Goeree-Overflakkee?

Makelaar marketing

Makelaar marketing Goeree-Overflakkee

De Relatiemarketeers, altijd een goed idee. Makelaar marketing in Goeree-Overflakkee?

De Relatiemarketeers maakt het mogelijk.

Boek een 10 minuten zoomcall in voor een goed idee.

Share on facebook
Delen
Share on twitter
Delen
Share on linkedin
Delen
Share on email
Delen
Share on whatsapp
Delen
Scroll naar top