fbpx

Heerenveen is het oudste veenkanaaldorp van Nederland is ontstaan toen een aantal Heeren in 1551 de oprichtingsakte tekenden van de Schoterlandse Veencompagnie, het op een na oudste Naamloze Vennootschap van Nederland. Heerenveen is gebouwd aan een kruispunt van de Heeresloot en gelegen langs de Heereweg, tussen Zwolle en Leeuwarden. Heerenveen als gemeente werd pas in 1934 gevormd, door een herindeling, en is sindsdien gestaag gegroeid naar ruim 50.000 inwoners en meer dan 23.500 woningen.

Heerenveen

Behalve Heerenveen zelf, met ruim 29.000 inwoners, wonen er nog 21.000 inwoners in de overige 21 kernen van de gemeente. Zo’n 75% van de woningen in Heerenveen zijn eengezinswoningen, maar in Heerenveen zelf staan ook drie flatgebouwen van 15 verdiepingen uit de jaren zeventig. Genoeg werk dus voor de makelaars van Heerenveen.

Rol de Relatiemarketeers

De Relatiemarketeers beperkt zich tot één makelaar per plaats. Ons doel is ons te wijden aan één partij zodat we samen werken aan de nummer één positie. Marketing doe je samen, voor optimale zichtbaarheid, top posities in Google, en een constante stroom van nieuwe woningen in je portfolio.

“Het is prettig werken met De Relatiemarketeers want ik weet vooraf waar ik aan toe ben. Ik weet wanneer de Facebook berichten worden geplaatst en dat we elke maand berichten schrijven voor Google waardoor we hoger in de zoekresultaten komen.”

Marketing voor makelaars in Heerenveen gaat net als marketing voor andere makelaars. Als je zichtbaar wilt zijn in je gemeente moet je betrokken zijn bij de marketing van je bedrijf. Hier is niet altijd genoeg tijd voor, en tenslotte is het niet waar je bedrijf om draait. Het is dan ook slim om een deel van je marketing uit te besteden. Samen worden we dan de nummer één makelaar in Heerenveen.

In Heerenveen zijn de volgende makelaars actief:

Makelaardij Hoekstra HeerenveenVan Brussel Wiebenga
Veenstra Makelaars & TaxateursLamberink Makelaars Friesland
Mijn Makelaar HeerenveenHeddema Makelaardij
Kraak & Donker MakelaardijMakelaardij Terpstra B.V.
Makelaardij FrieslandWonen in ons huis
StinseMaat makelaardijRBMT

Een ouderwetse flyer op z’n tijd is een goed idee; een leuke informerende brochure die een hoge houdbaarheidsfactor heeft, heeft absolute waarde in de marketingmix. Maar ook out of the box ideeën zoals een nieuw soort opvallend bord in de tuin, of een jaarlijks persbericht naar de lokale media over de huizenprijzen per wijk. Dit zijn interessante manieren om in de kijker te blijven. Als makelaar kun je je gedragen als ‘de burgemeester’ van de gemeente. PR technisch dan. Door op een slimme manier om te gaan met actuele informatie kun je maximale positieve zichtbaarheid creëren en daarmee de nummer één makelaar van Heerenveen worden. 

Makelaar marketing

Portfolio voor makelaars

Wil jij nog meer marketing tips voor makelaars in Heerenveen en daarmee de meest succesvolle makelaar zijn in Heerenveen?

Makelaar marketing

Makelaar marketing Heerenveen

De Relatiemarketeers, altijd een goed idee. Makelaar marketing in Herenveen?

De Relatiemarketeers maakt het mogelijk.

Boek een 10 minuten zoomcall in voor een goed idee.

Share on facebook
Delen
Share on twitter
Delen
Share on linkedin
Delen
Share on email
Delen
Share on whatsapp
Delen
Scroll naar top