fbpx

Makelaar marketing Kerkrade

Kerkrade is altijd gewild gebied geweest. Het is in Spaans bezit geweest in de 17e eeuw, daarna van Oostenrijk en Frankrijk. In zijn geschiedenis heeft het bij Pruissen en bij België en Duitsland gehoord.

Makelaar marketing Kerkrade

Uiteindelijk is Kerkrade in 1839 een Nederlandse gemeente geworden, bestaande uit de gelijknamige plaats Kerkrade, en uit de kernen Eygelshoven, Spekholzerheide, Chèvremont en Bleijerheide. Kerkrade is het thuis van voetbalclub Roda JC en de gemeente staat ook wel bekend als de Klankstad, met terugkerende evenementen zoals het Orlando Festival, en het Wereld Muziek Concours

Er is geen tekort aan makelaars in Kerkrade. Allen zijn druk bezig met de ruim 28.000 woningen verspreid over 2 woonplaatsen, 3 wijken en 18 buurten. In totaal heeft Kerkrade en buurtschappen zo’n 45.000 inwoners. De Relatiemarketeers werkt slechts samen met één makelaar per plaats, zodat we samen op zoek gaan naar de nummer één positie, met optimale zichtbaarheid, top posities in Google, en een constante stroom van nieuwe woningen in je portfolio. Marketing doe je samen.

“Het is prettig werken met De Relatiemarketeers want ik weet vooraf waar ik aan toe ben. Ik weet wanneer de Facebook berichten worden geplaatst en dat we elke maand berichten schrijven voor Google waardoor we hoger in de zoekresultaten komen.”

In Kerkrade zijn de volgende makelaars actief:

A New Home MakelaardijDamen MakelaardijAquina-HollandersBook and Offermans
Makelaardij Ad HamersAelmans Rentmeesters & MakelaarsVb&t VerhuurmakelaarsMakelaars
Pickee MakelaardijOPS AdviesSpauwen | WerrijHuurplein Limburg
Simons en PartnersDijkstra WoningadviesDigimakelaars.nlMakelaarsland
Makelaar1 InternetmakelaarSysteem MakelaardijFuchs MakelaardijR&T Vastgoed
Beckers MakelaardijHomevision MakelaardijKempen OberdorfLeenen Vastgoed
Peter de Vor MakelaardijV & H VastgoedHUYSSHOP InternetmakelaarDamen Makelaardij Maastricht
Peters Wiertz en WijnandsDamen Makelaardij MaastrichtBrandsma VastgoedRuijters Woningmakelaars

Een ouderwetse flyer op z’n tijd is een goed idee; een leuke informerende brochure die een hoge houdbaarheid factor heeft, heeft absolute waarde in de marketingmix, maar ook out of the box ideeën zoals een nieuw soort opvallend bord in de tuin, of een jaarlijks persbericht naar de lokale media over de huizenprijzen per wijk.

Dit zijn interessante manieren om in de kijker te blijven. Als makelaar kun je je gedragen als ‘de burgemeester’ van de gemeente. PR technisch dan. Door op een slimme manier om te gaan met actuele informatie kun je maximale positieve zichtbaarheid creëren en daarmee de nummer één makelaar van Kerkrade worden. 

Portfolio voor makelaars

Wil jij nog meer marketing tips voor makelaars in Kerkrade en daarmee de meest succesvolle makelaar zijn in Kerkrade?

De Relatiemarketeers

Makelaar marketing Kerkrade

De Relatiemarketeers, altijd een goed idee. Makelaar marketing in Kerkrade?

De Relatiemarketeers maakt het mogelijk.

Boek een 10 minuten zoomcall in voor een goed idee.

Share on facebook
Delen
Share on twitter
Delen
Share on linkedin
Delen
Share on email
Delen
Share on whatsapp
Delen
Scroll naar top