fbpx

Noordoostpolder bestaat natuurlijk pas sinds de jaren 40 van de 20e eeuw, toen gedeeltes van het IJsselmeer werden ingepolderd. Noordoostpolder is qua landoppervlakte een van de grootste gemeenten van Nederland, en bestaat uit 10 verschillende woonplaatsen die variëren van 1400 tot 3500 inwoners. Daarnaast werd het voormalige eiland Schokland in 2008 het nieuwste dorp van Nederland, met vijf inwoners, een museum en een restaurant.

Makelaar marketing Noordoostpolder
Tenslotte bestaat de grootste plaats van Noordoostpolder, Emmeloord, uit 26.000 inwoners. De Poldertoren staat in het geografische middelpunt van de polder en vanuit hier lopen er wegen naar de 10 omliggende dorpen met in totaal 49 buurten.

Op een ingepolderd gebied is ruimte voor uitbreiding natuurlijk beperkt. Toch zijn er in het bestemmingsplan mogelijkheden voor nieuwbouwkavels, en ook is het centrum van Emmeloord bezig met een vernieuwing. Met ruim 46.000 inwoners verdeeld over 20.000 woningen is er genoeg competitie voor de makelaars van Noordoostpolder.

Rol van de Relatiemarketeers

De Relatiemarketeers beperkt zich tot één makelaar per plaats. Ons doel is ons te wijden aan één partij zodat we samen werken aan de nummer één positie. Marketing doe je samen, voor optimale zichtbaarheid, top posities in Google, en een constante stroom van nieuwe woningen in je portfolio. 

“Het is prettig werken met De Relatiemarketeers want ik weet vooraf waar ik aan toe ben. Ik weet wanneer de Facebook berichten worden geplaatst en dat we elke maand berichten schrijven voor Google waardoor we hoger in de zoekresultaten komen.”

Marketing voor makelaars in Noordoostpolder gaat net als marketing voor andere makelaars. Als je zichtbaar wilt zijn in je gemeente moet je betrokken zijn bij de marketing van je bedrijf. Hier is niet altijd genoeg tijd voor, en tenslotte is het niet waar je bedrijf om draait. Het is dan ook slim om een deel van je marketing uit te besteden. Samen worden we dan de nummer één makelaar in Noordoostpolder.

In Noordoostpolder zijn de volgende makelaars actief:

MAKELAARDIJ VAN ENGELENBURGRMW MakelaarsVan Dorsten Makelaars B.V.
FrieslandgoedMakelaardij HofsteeJan Weide Makelaars
De Woudenhof Makelaars & RentmeestersKraak & Donker MakelaardijBoelens Jorritsma
FRYSK makelaarsMakelaardij FrieslandHup & Fidom Garantiemakelaars
Ferwerda JoureFehse MakelaardijAarnink Makelaars
Haskestaete MakelaardijVeenstraSchenkel Makelaardij
Bint MakelaardijGreveling adviesgroepHuls makelaardij
StinseMaat makelaardijMakelaardij TerpstraDe Boer Ten Hoeve
VSO makelaars & taxateursFaberCorpowonen
Varwijk & SibmaMijn Makelaar MinkZandbergen makelaardij
ERA Makelaardij Het RaadhuisVan der Linden MakelaardijWoonaccent Makelaars Van Dorsten
Groenhout Makelaars Midden-DrentheBoertjes Makelaardij B.V.Prinsen Makelaars
Lamberink Makelaars & AdviseursHentenaar MakelaardijSpans Makelaardij
Yvonne Kamies Makelaardij  

Een ouderwetse flyer op z’n tijd is een goed idee; een leuke informerende brochure die een hoge houdbaarheidsfactor heeft, heeft absolute waarde in de marketingmix. Maar ook out of the box ideeën zoals een nieuw soort opvallend bord in de tuin, of een jaarlijks persbericht naar de lokale media over de huizenprijzen per wijk. Dit zijn interessante manieren om in de kijker te blijven. Als makelaar kun je je gedragen als ‘de burgemeester’ van de gemeente. PR technisch dan. Door op een slimme manier om te gaan met actuele informatie kun je maximale positieve zichtbaarheid creëren en daarmee de nummer één makelaar van Noordoostpolder worden. 

De Relatiemarketeers, altijd een goed idee. Makelaar marketing in Noordoostpolder? De Relatiemarketeers maakt het mogelijk.

Boek een 10 minuten zoomcall in voor een goed idee.

Portfolio voor makelaars

Wil jij nog meer marketing tips voor makelaars in Noordoostpolder en daarmee de meest succesvolle makelaar zijn in Noordoostpolder?

 

De Relatiemarketeers

Makelaar marketing Noordoostpolder

De Relatiemarketeers, altijd een goed idee. Makelaar marketing in Noordoostpolder?
De Relatiemarketeers maakt het mogelijk.

Boek een 10 minuten zoomcall in voor een goed idee.

 

Share on facebook
Delen
Share on twitter
Delen
Share on linkedin
Delen
Share on email
Delen
Share on whatsapp
Delen
Scroll naar top