fbpx

Rijswijk is pal gelegen tussen Den Haag en Delft, en is ontstaan in de 13e eeuw als ambachtsheerlijkheid en later een dorp, voornamelijk als een plek voor herenhuizen en landgoederen van de adel. Sinds er openbaar vervoer bestaat, is Rijswijk dan ook een verbinding tussen Den Haag en Delft per postkoets, paardentram en later ook busvervoer. Na de tweede wereldoorlog is er explosief gebouwd om aan de woningnood te voldoen, niet alleen van Rijswijk maar ook van Den Haag. Bijna de helft van de ruim 26.000 woningen zijn dan ook in die tijd gebouwd.

Rijswijk

In 2009 zijn de laatste agrarische gebieden omgevormd tot woonwijken en bedrijventerreinen. Zo’n 72% van de woningen in Rijswijk zijn echter meergezinswoningen, en met 30% openbaar groen is Rijswijk nog steeds een van de groenste gemeentes van Nederland.

De hoge bevolkingsdichtheid gecombineerd met meer dan 54.000 inwoners in de 11 wijken van Rijswijk geeft veel werk voor de makelaars van de gemeente. Echter, slechts 48% van de adressen zijn koopwoningen, dus er is genoeg competitie.

Rol van de Relatiemarketeers

De Relatiemarketeers beperkt zich tot één makelaar per plaats. Ons doel is ons te wijden aan één partij zodat we samen werken aan de nummer één positie. Marketing doe je samen, voor optimale zichtbaarheid, top posities in Google, en een constante stroom van nieuwe woningen in je portfolio.

“Het is prettig werken met De Relatiemarketeers want ik weet vooraf waar ik aan toe ben. Ik weet wanneer de Facebook berichten worden geplaatst en dat we elke maand berichten schrijven voor Google waardoor we hoger in de zoekresultaten komen.”

Marketing voor makelaars in Rijswijk gaat net als marketing voor andere makelaars. Als je zichtbaar wilt zijn in je gemeente moet je betrokken zijn bij de marketing van je bedrijf. Hier is niet altijd genoeg tijd voor, en tenslotte is het niet waar je bedrijf om draait. Het is dan ook slim om een deel van je marketing uit te besteden. Samen worden we dan de nummer één makelaar in Rijswijk.

In Rijswijk zijn de volgende makelaars actief:

Van Oosterom & Verhagen MakelaarsMVGM Match
Hoogenraad NVM MakelaarsFrisia Makelaars
Taco Verbeek MakelaardijOlsthoorn NVM Makelaars
De Waarde van RijswijkVan Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars
Batens NVM MakelaardijJanson Makelaardij
Makelaardij De VreedeWVK Makelaars
DOEN NVM MakelaarsMakelaarsland

Een ouderwetse flyer op z’n tijd is een goed idee; een leuke informerende brochure die een hoge houdbaarheidsfactor heeft, heeft absolute waarde in de marketingmix. Maar ook out of the box ideeën zoals een nieuw soort opvallend bord in de tuin, of een jaarlijks persbericht naar de lokale media over de huizenprijzen per wijk. Dit zijn interessante manieren om in de kijker te blijven. Als makelaar kun je je gedragen als ‘de burgemeester’ van de gemeente. PR technisch dan. Door op een slimme manier om te gaan met actuele informatie kun je maximale positieve zichtbaarheid creëren en daarmee de nummer één makelaar van Rijswijk worden. 

De Relatiemarketeers, altijd een goed idee. Makelaar marketing in Rijswijk? De Relatiemarketeers maakt het mogelijk.

Makelaar marketing

Portfolio voor makelaars

Wil jij nog meer marketing tips voor makelaars in Rijswijk en daarmee de meest succesvolle makelaar zijn in Rijswijk?

Makelaar marketing

Makelaar marketing Rijswijk

De Relatiemarketeers, altijd een goed idee. Makelaar marketing in Rijswijk?

De Relatiemarketeers maakt het mogelijk.

Boek een 10 minuten zoomcall in voor een goed idee.

Share on facebook
Delen
Share on twitter
Delen
Share on linkedin
Delen
Share on email
Delen
Share on whatsapp
Delen
Scroll naar top