fbpx

Utrechtse Heuvelrug bevind zich aan weerskanten van het gelijk genaamde nationale park en daarmee de desbetreffende heuvelrug. Het gebied is in de voorlaatste ijstijd gevormd door rivierafzettingen die door het ijs werden opgestuwd in hoge stuwwallen. Vuurstenen gereedschappen die van die tijd dateren, zo’n 150.000 jaar geleden, behoren tot de oudste vondsten van Nederland en tonen aan dat het gebied al heel lang bewoond wordt.

Utrechtse Heuvelrug

De huidige gemeente is echter pas in 2006 ontstaan door samenvoeging van de zeven kernen Amerongen, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Leersum, Maarn, Maarsbergen, en Overberg, waarvan een aantal wel al in de middeleeuwen bestonden als engdorpen.

De Utrechtse Heuvelrug heeft veel bos, een aantal heidegebieden en enkele stuifzanden, en vergeleken met de rest van Nederland is de dichtheid van adressen hier erg laag. Toch zijn er ruim 21.000 woningen over de zeven kernen verdeeld, waarvan de meesten in Driebergen-Rijsenburg. De gemiddelde woningwaarde ligt 140% hoger dan het landelijk gemiddelde. Er is dus veel competitie voor de makelaars van Utrechtse Heuvelrug.

Rol van de Relatiemarketeers

De Relatiemarketeers beperkt zich tot één makelaar per plaats. Ons doel is ons te wijden aan één partij zodat we samen werken aan de nummer één positie. Marketing doe je samen, voor optimale zichtbaarheid, top posities in Google, en een constante stroom van nieuwe woningen in je portfolio.

“Het is prettig werken met De Relatiemarketeers want ik weet vooraf waar ik aan toe ben. Ik weet wanneer de Facebook berichten worden geplaatst en dat we elke maand berichten schrijven voor Google waardoor we hoger in de zoekresultaten komen.”

Marketing voor makelaars in Utrechtse Heuvelrug gaat net als marketing voor andere makelaars. Als je zichtbaar wilt zijn in je gemeente moet je betrokken zijn bij de marketing van je bedrijf. Hier is niet altijd genoeg tijd voor, en tenslotte is het niet waar je bedrijf om draait. Het is dan ook slim om een deel van je marketing uit te besteden. Samen worden we dan de nummer één makelaar in Utrechtse Heuvelrug.

In Utrechtse Heuvelrug zijn de volgende makelaars actief:

Vierhout van Wonderen Makelaars TaxateursMeer Makelaar
Klaassen Daalmans RegiomakelaarsDe Keizer makelaars Houten
Vellinga MakelaarsVan Pas Makelaars
Renes Makelaars Utrechtse HeuvelrugEerenbeemt Makelaardij
Makelaardij van der LindenMolenbeek Makelaars Woudenberg
Hazes MakelaardijDrieklomp Makelaars en Rentmeesters Zeist
Van Dam MakelaarsPatist Makelaardij en Taxatiebureau

Een ouderwetse flyer op z’n tijd is een goed idee; een leuke informerende brochure die een hoge houdbaarheidsfactor heeft, heeft absolute waarde in de marketingmix. Maar ook out of the box ideeën zoals een nieuw soort opvallend bord in de tuin, of een jaarlijks persbericht naar de lokale media over de huizenprijzen per wijk. Dit zijn interessante manieren om in de kijker te blijven. Als makelaar kun je je gedragen als ‘de burgemeester’ van de gemeente. PR technisch dan. Door op een slimme manier om te gaan met actuele informatie kun je maximale positieve zichtbaarheid creëren en daarmee de nummer één makelaar van Utrechtse Heuvelrug worden. 

Makelaar marketing

Portfolio voor makelaars

Wil jij nog meer marketing tips voor makelaars in Utrechtse Heuvelrug en daarmee de meest succesvolle makelaar zijn in Utrechtse Heuvelrug?

Makelaar marketing

Makelaar marketing Utrechtse Heuvelrug

De Relatiemarketeers, altijd een goed idee. Makelaar marketing in Utrechtse Heuvelrug?

De Relatiemarketeers maakt het mogelijk.

Boek een 10 minuten zoomcall in voor een goed idee.

Share on facebook
Delen
Share on twitter
Delen
Share on linkedin
Delen
Share on email
Delen
Share on whatsapp
Delen
Scroll naar top