fbpx

Makelaars marketing

De makelaardij is een competitieve markt waar veel laaghangend fruit te plukken is, doordat veel makelaars nog ouderwets zijn en niet alle mogelijkheden benutten. Maar, er zijn wel veel nieuwe makelaars die, net als wij, bruisen van de ambitie.

In mijn visie op de makelaardij wil je een centrale rol in de gemeenschap spelen in plaats van alleen maar huizen laten zien in je portfolio. Dat is lastig als makelaar, maar gelukkig vindt iedereen dat moeilijk en zijn wij daar als een goede partner.

Wij creëren profielblogs van interessante lokale ondernemers, locaties, instellingen en culturele activiteiten. We optimaliseren hiermee ook de online vindbaarheid (SEO), en beheren advertenties voor optimale zichtbaarheid.

Wil je een keer sparren? 

Westwijk Makelaars, Amstelveen

Door veel te bloggen voor Westwijk Makelaars, stegen we snel in Google. Amstelveen heeft 100.000 inwoners en dus is er een flinke concurrentie in de makelaardij. Sinds we startten, zijn er veel meer leads binnengekomen. Ook leuk: we hebben losse, informerende filmpjes gemaakt waardoor ook de naamsbekendheid steeg.

“Eerst kreeg ik vooral via via mijn klanten, nu bellen er ook onbekenden.”

– Wim Loos

Jeroen hypotheekadvies

Gestart in 2019 en op sommige momenten moesten we de advertenties stoppen, omdat er teveel aanmeldingen waren. Door consistent te werken aan naamsbekendheid is Jeroen Hypotheekadvies erg gegroeid.

We werkten aan een mix van vindbaarheid optimalisatie waardoor we snel mooie posities konden innemen in Google en iedere maand aantrekkelijke advertenties op social media. Met met onze huisstijl zorgt dit voor optimale zichtbaarheid.

“Super samenwerking! Veel leuke en nieuwe ideeën om met mijn bedrijf top of mind te blijven bij de mensen. Ze kunnen zowel mijn sociale media, marketing, blogs en website verzorgen.”

– Jeroen Pijnaker

Wind Makelaars

In Ouderkerk aan de Amstel werken we voor Wind Makelaars. Een mooi voorbeeld van originele marketing waren de prikkelende tegenstellingen die we bedachten voor Wind Makelaars die aan de ramde van de stad te zien zijn.

Het geeft op een unieke wijze weer dat je in de gemeenschap staat en weet wat er speelt.

– Danny Wind

Sparsessie

Wie wil je bereiken? Wat zijn je doelen? Samen bepalen we welke creatieve ‘paraplu’ we in gaan zetten om jouw boodschap aan de juiste doelgroep te tonen.

Scroll naar top