fbpx

Bij het MKB telt elke euro, je budget moet tot de laatste cent uitgewrongen worden. Je wilt snel tot resultaten komen en de euro’s wil je vooral in de ‘middelen’ stoppen zodat je succes kunt behalen. Daar voelen wij ons als een vis in het water.

Zelf besteden we ook veel aan marketing, social media, advertenties, SEO, podcasts, blogs, online magazines en e-mail marketing. Daardoor groeiden wij in korte tijd uit tot een bureau met vijf mensen en twintig vaste freelancers. 

Onze klanten zijn heel divers; personal training gyms, Magimix, interieur ontwerpers, coaches, diëtisten, software bedrijven, restaurants, energie beheer, makelaars, warehousing, IT, advocaten, koffiebranderij, een rioleringsbedrijf, enzovoorts.

Voor al die bedrijven werken we al jaren en zorgen we voor naamsbekendheid en natuurlijk extra omzet. 

Wil je weten of we ook een goed idee voor jouw bedrijf hebben? Plan dan een sparsessie in.

Jip van der Valk coaching

Met Jip werken we samen aan het hele plaatje. De nieuwe huisstijl, e-mail marketing en zoekmachine optimalisatie. Door een nauwe samenwerking creëren we meer naamsbekendheid en blijven we top of mind bij de doelgroep.

“Hans houdt je goed accountable voor je eigen acties, stimuleert en daagt je uit en dat is precies wat ik nodig heb.”

– Jip van der Valk

R. van der Wal Riooltechniek

Van e-mail marketing tot direct mailings, SEO en LinkedIn berichten. R van der Wal Riooltechniek is een ambitieuze speler in de riooltechniek. Relining is een speciale techniek waardoor je niet hoeft te hakken en breken om riolering te renoveren. 

Een verzorgde en opvallende huisstijl in combinatie met een persoonlijke invalshoek (document vs. create) zorgt voor maximale naamsbekendheid.

“De Relatiemarketeers denkt pro-actief mee met onze marketing. Ik ben zeer tevreden over onze marketing.”

– Ruud de Bie

 

Magimix

Een bekende internationale speler op het gebied van keukenmachines, Nespresso apparaten en meer. Om de community te bedienen en top of mind te blijven, sturen we iedere maand mooie e-mail nieuwsbrieven en interviewen we topchefs voor het online magazine. 

Profielblogs zijn een mooie manier om interessante content te delen. 

“Hans is erg enthousiast en heeft een scherp oog voor marketing.”

– Hans Disco

Sparsessie

Wie wil je bereiken? Wat zijn je doelen? Samen bepalen we welke creatieve ‘paraplu’ we in gaan zetten om jouw boodschap aan de juiste doelgroep te tonen.

Scroll naar top