fbpx
Altijd een goed idee voor:

Online sessies? Door de Corona perikelen helpen we onze eigen klanten aan online mogelijkheden. We bieden ook andere coaches en kennisprofessionals de mogelijkheden om een betaalproduct met iDeal link op de pagina te plaatsen.

Wil je ook je online ‘product’ op de pagina? Stuur een mail naar desmond [@ ] derelatiemarketeers.nl met de omschrijving van je product en jezelf, een foto en een prijs. Meerdere producten zijn mogelijk. Stuur ook je rekeningnummer en factuurgegevens wij sturen dan een creditfactuur met jouw inkomsten.

We bieden dit kosteloos aan, geen addertjes onder het gras. De administratiekosten houden we minimaal: €5 en de mollie en iDealkosten trekken we af van de omzet die je maakt. That’s it.

Let’s go online!

Online webinars geven en 1 op 1 sessies houden

Wij raden de webinar software van Zoom aan, gratis voor 1 op 1 sessies. En tot 40 minuten kun je er 100 mensen mee toespreken. Wil je langer een live webinar geven bijvoorbeeld dan kost het € 13,99 per maand, valt ook mee. Bekijk de prijzen. Je kunt uiteraard ook je eigen software gebruiken of FaceTime.

Je kan ook een live Facebook webinar geven en dan doorverwijzen naar de betaalpagina voor 1 op 1 sessie. Dat is handig want dan kan je al je volgers op de hoogte houden door een ‘event’ aan te maken en eventueel te promoten. Ook Skype, Teams en Google Hangouts en Slack zijn mogelijkheden.

Omdat veel mensen nu noodgedwongen thuiszitten is de verkoop van online (coaching) sessies een essentiële tool in je marketing arsenaal. Wij hebben de mogelijkheid nu toch al. Dus bieden weeen helpende hand. Je kan ook altijd even bellen met ons op 020 261 94 05. Let’s go online!

Online sessies

Team De Relatiemarketeers

Share on facebook
Delen
Share on twitter
Delen
Share on linkedin
Delen
Share on email
Delen
Share on whatsapp
Delen
Scroll naar top