fbpx

Open deuren: Esther Stevens

Share on facebook
Delen
Share on twitter
Delen
Share on linkedin
Delen
Share on email
Delen
Share on whatsapp
Delen

Open Deuren

Esther Stevens

Esther Stevens

Esther Stevens, makelaar in Den Helder en omstreken, heeft al veel in haar leven ondernomen en overwonnen. Dit heeft haar gemaakt tot de makelaar die ze nu is. Of ze ooit gaat stoppen? Nee. Het contact met mensen en het feit dat je écht mensen kunt helpen, heeft haar over de streep getrokken om dit te blijven doen.

Gestreden en overwonnen

 

Voordat Esther als makelaar begon, heeft ze al vele paden bewandeld. Zo heeft ze eerst in het onderwijs gezeten, als hypotheekadviseur gewerkt en daarna nog bij de politie in Alkmaar. Wegens gezondheidsredenen moest ze hier mee stoppen en is uiteindelijk makelaar geworden. Ze is in 2007 voor zichzelf begonnen onder de naam Stevens Vastgoed. In 2008 kwam toen de kredietcrisis en in 2016 werd de ziekte van Lyme bij haar geconstateerd waardoor ze ernstig ziek werd.

Ze heeft zoals ze zelf zegt al van alles meegemaakt, maar ook alles overwonnen. Sinds april dit jaar is ze weer volop in business. Mensen weten haar weer te vinden, wat niet geheel onbelangrijk is als makelaar.

De voordelen van een vrije makelaar

Esther werkt als een zogeheten ‘vrije of ongebonden makelaar’. Dit betekent dat ze geen lid is van een beroeps- of branchevereniging zoals de NVM of VBO. Hierdoor is ze vrij in haar doen en laten en niet gebonden aan een grotere partij boven zich. Dit betekent zeker niet dat de kwaliteit of zekerheid bij haar minder goed is. Juist door de ongebondenheid en het feit dat ze helemaal alleen werkt, richt ze zich volledig op haar klanten en de best haalbare resultaten.

Daarnaast is de persoonlijke aandacht bij haar een groot voordeel. “Mensen zijn bij mij geen nummer. Ze hebben mijn volledige aandacht en worden niet terug gebeld door een secretaresse zoals bij grote kantoren. Ze hebben alleen contact met mij en dit vinden mensen prettig,” aldus Esther.

Zichtbaarheid door flyers

Om zichzelf weer op de kaart te krijgen, gebruikt Esther meerdere marketingtechnieken. Zo plaatst ze bijvoorbeeld advertenties op Facebook van acties en woningen die te koop staan. Ook gebruikt ze een ouderwetse manier die niet veel makelaars meer zullen gebruiken, maar wat wel nog steeds een positief resultaat opbrengt. Ze deelt flyers rond in Den Helder. Een effectieve manier om jezelf zichtbaar te maken!

Pensioen in Den Helder

Wat Esther momenteel in Den Helder ziet, is dat de woningen de pan uit vliegen. Zelfs in Den Helder wordt overboden terwijl de stad al jarenlang achter loopt qua huizenprijzen.

Ik zie dat senioren voor hun pensioentijd naar Den Helder trekken. Dit zijn mensen die bij de marine hebben gewerkt en nog kinderen en kleinkinderen in Den Helder hebben wonen. Daarnaast zie ik ook dat er veel doorstroom is. In de coronatijd zie je dat mensen een goede prijs voor hun woning kunnen krijgen en zelf weer doorstromen,” vertelt Esther.

Back on track

Naast dat Esther zich weer volledig op haar werk kan storten, is sporten ook weer iets wat ze kan doen na een lange tijd. “Ik heb een tijdje niet kunnen lopen dus nu het weer kan, wandel ik veel en sport ik ook weer in de sportschool. Daarnaast zij mijn sociale contacten ook belangrijk voor me.” De diepe dalen veranderen in hoge pieken!

De Relatiemarketeers laten je horen. 
www.derelatiemarketeers.nl
hans@derelatiemarketeers.nl
020- 261 94 05
Ziederij 1, 1185 ZD, Amstelveen
Share on facebook
Delen
Share on twitter
Delen
Share on linkedin
Delen
Share on email
Delen
Share on whatsapp
Delen
Scroll naar top