fbpx

Open deuren: Kim Boontjes

Share on facebook
Delen
Share on twitter
Delen
Share on linkedin
Delen
Share on email
Delen
Share on whatsapp
Delen

Open Deuren

Kim Boontjes

Kim Boontjes

Kim Boontjes, aangenaam. Werkzaam als makelaar in de kop van Noord-Holland. Mijn scherpe blik, heldere visie en duidelijke en transparante communicatie maken mij een professionele en integere aan- en verkooppartner. Maar het gaat niet alleen om dat doel; het ver- of aankopen van een huis. Juist de weg er naar toe is belangrijk. Een huis kopen doe je immers niet zomaar. En zeker niet elke dag.

Al 25 jaar lang

Mijn werkwijze? De mouwen opstropen en samen aan de slag om een huis te verkopen voor de juiste prijs, of juist dat ene droomhuis te vinden waar al zo lang naar wordt gezocht. Ik ben niet alleen een snelle prater, ook een snelle denker. Ik maak van problemen uitdagingen met een goed einde tot gevolg.

Werk je vanuit huis of heb je een kantoor?

Ik heb kantoor in het centrum van Schagen. Ik ben op kantoor wanneer dat nodig is, maar het grootse deel van de tijd ben ik op pad.

Geen andere werknemers

Kim Boontjes makelaar is vernieuwend! Al mijn woningen worden gepresenteerd met een rondleiding door de woning met behulp van een film en een individuele website van de woning. Dit in combinatie met een digitale brochure met tekeningen en visitekaartjes! De presentatie is zeer goed deelbaar en is op elk social media platform te delen.

Met geen andere werknemers in dienst, zijn de lijntjes heel kort. Dat is één van de dingen die mij onderscheiden. Als klanten bellen, krijgen ze altijd mij aan de telefoon. Daarnaast ben ik 24/7 bereikbaar en werk ik 7 dagen per week.

Mijn kopers en verkopers bouwen op mijn kennis, kunde én flexibiliteit. Ze kunnen me 24/7 bereiken. Dat geeft vertrouwen en houvast.

Ontwikkelingen in Schagen

Recentelijk heeft de NVM cijfers gepresenteerd van de woningmarkt over het 2e kwartaal van 2020. Uit de gepresenteerde cijfers blijkt dat in de periode april-mei-juni de woningmarkt amper te lijden heeft gehad onder de coronacrisis. Er werden meer woning boven de vraagprijs verkocht. Ook de gemiddelde prijs van de woningen steeg ten opzichte van het eerste kwartaal.

Het aantal transacties daalde licht ten opzichte van dezelfde periode in 2019. Volgens de NVM hebben belegers en expats door de coronacrisis minder belangstelling voor woningen, waardoor er meer ruimte komt voor starters en doorstromers

Vrije tijd

Ik fiets graag richting het strand langs de duinen op mijn racefiets. Daarnaast tennis ik ook met een gezellig clubje. Dit doe ik al van kinds af aan en geniet er nog altijd van.

Is de makelaardij een sector waarin je altijd wil blijven werken?

Ik had dit altijd al in gedachte en ik denk zolang ik er plezier in heb, wil ik dit blijven doen. Laatst ben ik voor het eerst begonnen met een nieuwbouwproject, wat ook weer voor nieuwe opwinding zorgt. Zorgen voor een thuis voor iedereen, dat is mijn doel. 

Kim Boontjes

kim@kimboontjes.nl

06-11799961

Nieuwstraat 51, 1741 BV

Schagen

De Relatiemarketeers laten je horen. 
www.derelatiemarketeers.nl
hans@derelatiemarketeers.nl
020- 261 94 05
Ziederij 1, 1185 ZD, Amstelveen
Share on facebook
Delen
Share on twitter
Delen
Share on linkedin
Delen
Share on email
Delen
Share on whatsapp
Delen
Scroll naar top