fbpx

Altijd een goed idee:

 Wij werken voor ZZP-ers en MKB. Daarom zijn onze marketingplannen geen dikke boekwerken met kernwaarden en matrixen maar concrete doelgerichte middelen. Daar gaat ons hart sneller van kloppen.

Onze missie is: “plezier maken”. Plezier met elkaar op kantoor. Plezier met jou en ervoor zorgen dat jouw klant plezier ervaart door de marketing.

We beginnen met een brainstormsessie: ‘wie ben je? Welk problemen los je op? Voor wie?’ 

Daarna gaan wij aan de slag met een knaller van een creatieve vertaling naar communicatiemiddelen met als doel; bekend worden en blijven bij jouw doelgroep. 

Linkedin Leads

Eigenaar, uithangbord en strateeg bij De Relatiemarketeers. Bezeten van marketing en herkenbaar aan het rode jasje.

desmond

“Content chaser, dat betekent dat ik onze klanten achter de broek aan zit voor content maar vooral als projectmanager onze schrijvers en creatieven achterna zit.”

”Administratie, orde op zaken brengen en algemene ondersteuning. Klinkt een beetje saai misschien… Maar ik hou van orde en heb het erg naar mijn zin bij De Relatiemarketeers.”

Frédérique

“Ik ben nu de master Journalistiek op de VU aan het afronden. Ik vind het erg leuk om te interviewen, met verschillende teksten bezig te zijn én natuurlijk onderdeel te zijn van een creatief bureau als De Relatiemarketeers!”

SIGRID

Lead designer bij De Relatiemarketeers. Doeltreffend, duurzaam en impactvolle huisstijlen, logo’s en visuele onderdelen van de artikelen worden door Sigrid gemaakt.

”Visual design is niet alleen een mooi plaatje. Een goed ontwerp brengt de juiste boodschap doeltreffend naar de gewenste doelgroep.’

han

”Ik ben niet alleen een hele goede stand ontwerper, maar ook super creatief en daarmee help ik graag. Ook absoluut niet vies van een praatje maken :-)”

Altijd een goed idee voor:
KAT

”Ik ben weg van grafisch ontwerp en ik doe het ook ontzettend graag, omdat mijn passie erin zit. Ik hou ervan om de dingen altijd zo te doen zoals ze verwacht worden in een korte tijd, maar natuurlijk wel nauwkeurig.”

WILLEM

”Nederlands- Engels- Nederlands vertaler/ schrijver/ copy editor, maar ik hou me voornamelijk bezig met het vertaal-en schrijf gedeelte, daar ligt mijn passie.”

dan

“19 jaar, grafisch ontwerper. Ik geniet van het maken van een aantal interessante en nuttige dingen die het leven gemakkelijk , handig en een beetje mooier maken!”

NICK

”Ik ben een motion designer, altijd tevreden als ik een opdracht heb en die perfect heb uitgevoerd en de werkgever ook tevreden is. Ik ben nog niet uitgeleerd en ik hoop dat ik nog meer hier kan leren!”

jerjane

”Virtuele assistent en expert voor data. Ik ben een hardwerkende persoon, met veel nauwkeurigheid en presteer goed onder tijdsdruk. Niets maakt me gelukkiger dan mijn werkgever tevreden te houden.”

De Relatiemarketeers logo

info [ @ ] derelatiemarketeers.nl

020 – 261 94 05

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.