fbpx

Ons team

We werken op het bureau voornamelijk met projectmanagers die onze freelancers aansturen. Niet omdat we ze niet willen aannemen, wij geloven in specifieke expertise die we flxibel inzetten. 

 

Waarom De Relatiemarketeers?

Wij werken voor het MKB. Daarom zijn onze marketingplannen geen dikke boekwerken met kernwaarden en matrixen maar concrete doelgerichte middelen. Daar gaat ons hart sneller van kloppen.
We beginnen met een brainstormsessie: ‘wie zijn jullie? Welk probleem lossen jullie op? Voor wie?’ Daarna gaan wij aan de slag met een knaller van een creatieve vertaling naar communicatiemiddelen met als doel, de groei van jouw bedrijf.
 
Linkedin Leads

Eigenaar, uithangbord en strateeg bij De Relatiemarketeers. Bezeten van marketing en herkenbaar aan het rode jasje.

desmond

Project manager, office manager en van alles en nog wat.

dan

”19 jaar, grafisch ontwerper. Ik geniet van het maken van een aantal interessante en nuttige dingen die het leven gemakkelijk , handig en een beetje mooier maken!”

han

”Ik ben niet alleen een hele goede stand ontwerper, maar ook super creatief en daarmee help ik graag. Ook absoluut niet vies van een praatje maken :-)”

jerjane

”Virtuele assistent en expert voor data. Ik ben een hardwerkende persoon, met veel nauwkeurigheid en presteer goed onder tijdsdruk. Niets maakt me gelukkiger dan mijn werkgever tevreden te houden.”

SIGRID

Lead designer bij De Relatiemarketeers. Doeltreffend, duurzaam en impactvolle huisstijlen, logo’s en visuele onderdelen van de artikelen worden door Sigrid gemaakt.

”Visual design is niet alleen een mooi plaatje. Een goed ontwerp brengt de juiste boodschap doeltreffend naar de gewenste doelgroep.’

WILLEM

”Nederlands- Engels- Nederlands vertaler/ schrijver/ copy editor, maar ik hou me voornamelijk bezig met het vertaal-en schrijf gedeelte, daar ligt mijn passie.”

KAT

”Ik ben weg van grafisch ontwerp en ik doe het ook ontzettend graag, omdat mijn passie erin zit. Ik hou ervan om de dingen altijd zo te doen zoals ze verwacht worden in een korte tijd, maar natuurlijk wel nauwkeurig.”

NICK

”Ik ben een motion designer, altijd tevreden als ik een opdracht heb en die perfect heb uitgevoerd en de werkgever ook tevreden is. Ik ben nog niet uitgeleerd en ik hoop dat ik nog meer hier kan leren!”

De Relatiemarketeers logo

info [ @ ] derelatiemarketeers.nl

020 – 261 94 05

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.