fbpx

Persbericht

Amstelveen, 23 maart

Het Amstelveense marketingbureau De Relatiemarketeers is vernieuwd. Met een nieuwe positionering is het klaar voor de volgende stap.

Het marketinglandschap is erg versnipperd: social media, content, Google, print: waar moet je in investeren? Voor het MKB in zowel b2b als b2c is de communicatiestrategie daardoor een uitdaging. Er ontbreekt vaak een plan. Ieder bureau heeft zijn eigen specialisme en gelooft in dát marketingonderdeel. Dat moet en kan makkelijk anders volgens Hans Breuker, eigenaar van De Relatiemarketeers.

Waar wil je met je bedrijf zijn over één jaar? En over 5 jaar? Wat moet er nú gebeuren om die doelen te halen? De Relatiemarketeers neemt een helikopterview en start middelenvrij met als uitgangspunt een strategisch marketingplan.

“Door focus te leggen op de doelen van de klant en een stip op de horizon te zetten verandert je blik op marketing. We werken terug vanuit die doelen en daardoor weet je precies wat we gaan doen op. Je hebt één aanspreekpunt voor je marketing. Dat brengt rust in een organisatie, waardoor je je kunt focussen op je business in plaats van je communicatie,” aldus Breuker.

De Relatiemarketeers is vooral bekend van e-mailmarketing en social media campagnes. Het nieuwe aanbod is full service, van social media beheer tot video en van Google analytics tot direct mailings. In-house specialisten en een netwerk van partners.

Onze klanten vragen meer van ons. Na drie jaar is het logisch dat we professionaliseren. We werken aan de hand vaneen drietrapsraket; 1 plan, 2 creatie en 3 actie! Dan evalueren en verder. Nog steeds ben ik geen fan van dikke boekwerken met marketingmatrixen. Maar ik wil wel weten welke marketingactiviteiten we het hele jaar door ontplooien. Alleen met consistentie bouw je een bedrijf.”

It’s a Jungle out there. Zie jij door de bomen het bos niet meer en heb je ambities om met je bedrijf de volgende stap te nemen? Neem dan contact op met: hans@derelatiemarketeers.nl

De Relatiemarketeers bestaat 3,5 jaar en werkt voor meer dan 40 verschillende bedrijven. Van internationale merken als Magimix en ORdigiNAL tot lokale spelers als Day Foodbar en Hoofdkwartier Koffiebranderij. Op kantoor werken we met vier vaste mensen, twee stagiaires en twintig vaste freelancers. Bekijk ook de nieuwe huisstijl en website.

www.derelatiemarketeers.nl

info@derelatiemarketeers.nl

020 – 261 94 05

Hans Breuker, 06 24 32 72 73

Share on facebook
Delen
Share on twitter
Delen
Share on linkedin
Delen
Share on email
Delen
Share on whatsapp
Delen
Scroll naar top