fbpx

We werken graag voor restaurants, omdat we stiekem horecatijgers zijn. En, omdat jij in de keuken vaak wel creatief bent, maar op marketinggebied tijd tekort komt terwijl consistentie juist essentieel is in de marketing.

Een lekkende koelkast, een zieke collega of klagende gasten op internet. En ohja, promotie! Het schiet er vaak bij in. Zonde, want samen kunnen we ervoor zorgen dat jij het bekendste restaurant wordt in jouw gemeente.

De sleutel tot succes bij restaurants is tweeledig:

  1. Zorg voor een hoge naamsbekendheid zodat je nieuwe gasten kunt ontvangen (advertenties)
  2. Zorg voor top of mind awareness bij bestaande relaties (e-mail marketing en social media)

Met deze formule trekken we meer nieuwe bezoekers en willen we natuurlijk dat de gasten die al komen vaker terugkeren.

Boek snel een sparsessie om te bepalen of we bij elkaar passen. 

Day Foodbar

Iedere maand een e-mail nieuwsbrief naar duizenden vaste gasten zorgt voor een optimale klantenbinding. Ook een e-mail automation naar jarige gasten. In 2018 startten we de samenwerking die ook leidde tot een touch up aan de huisstijl, marketingplannen en de bouw van de nieuwe website.

“Sinds de start van onze e-mail marketing zien we meer terugkerende klanten. De e-mail lijst groeit gestaag doordat we een iedere maand een diner voor twee weggeven.”

– Daan Kroone

 

FEBO Amstelveen

Voor FEBO bedenken we iedere week een creatieve, engaging Facebook post. Het doel is om meer bekendheid te krijgen. Met duizenden views en tientallen reacties zijn de grappige posts waar we mee adverteren een succes.

Iedere week een creatieve advertentie zorgt voor maximale naamsbekendheid in jouw regio.

“Fout colbertje en sokken, maar verder wel een creatief manneke!”

– Hans Gort

Borgo Antico

Iedere maand sturen we een creatieve nieuwsbrief. Ook verwerken wij de handgeschreven invulkaartjes van de gasten die op de nieuwsbrief willen abonneren. We sturen daarnaast maandelijks een geautomatiseerde prijswinnaar e-mail wat zorgt voor geweldige reacties.

“Ik werk al jaren samen met Hans en e-mail marketing is ontzettend belangrijk voor ons restaurant.”

– Gennaro Marfello

Sparsessie

Wie wil je bereiken? Wat zijn je doelen? Samen bepalen we welke creatieve ‘paraplu’ we in gaan zetten om jouw boodschap aan de juiste doelgroep te tonen.

Scroll naar top