fbpx

Website ontwerp R. van der Wal Riooltechniek

Website ontwerp R. van der Wal riooltechniek? Twaalf jaar geleden werkte ik bij Switch Reclamebureau en bedacht ik een reclamecampagne voor een woningcorporatie, het was crisis en de woningen verkochten niet. Er moest een website komen. Toen keek ik al anders aan tegen het bouwen van websites (voornamelijk omdat ik er nul komma nul ervaring in had).

Mijn filosofie is nog steeds hetzelfde, een gevoel overbrengen op de website en focussen op de routing van de bezoeker.

 

Welke gevoel wil je de bezoeker geven kant wil je hem of haar opsturen ?

Gevoel van een website

Nu werk ik nog steeds hetzelfde, het gevoel heeft het uitgangspunt. We startten een aantal maanden met de marketingcommunicatie. Ik wilde graag werken met topfotograaf Titia hahne, zij heeft alle grote rockbands van de wereld voor haar camera gehad. Die rauwe fotografie sprak mij aan voor R van der Wal Riooltechniek. En dat resultaat is prachtig geworden.

De missie en visie die we samen ontwikkelden met R. van der Wal Riooltechniek sluit daar op aan. De beste zijn in rioolrenovatie. En daar is het personeel een zeer belangrijk onderdeel van, sterker het is het personeel dat de expertise heeft maar vooral ook de stoere vriendelijkheid van de mannen moet voorop staan. Gecombineerd met de blauw rode gradiënt en strakke lijnen geeft complementeert dat moderne gevoel en geeft het die extra originaliteit en herkenbaarheid.

Verder hebben we samen met de klant gebrainstormd over de navigatie, de prospect of bestaande klant moest snel bij de juiste informatie komen en dat is nu op hele mooie manier naar voren gekomen.
Homepage

Bouwer

Website ontwerp R. van der Wal riooltechniek is gemaakt door Bureau van den Oever. Vriendelijke en vooral geduldig mensen om met mij deze custom website te bouwen.

Share on facebook
Delen
Share on twitter
Delen
Share on linkedin
Delen
Share on email
Delen
Share on whatsapp
Delen
Scroll naar top